Karibi hangulat a Sea You beach bárban

 Óriási pálmafák, pálmaszoknyás napernyők vagy vitorlákra emlékeztető árnyékolók alatt, karibi hangulatban élvezheti a bárban töltött idő minden percét aki a Sea You beach bárba látogat Kissonerga tengerpartján, Pafostól kb. 20 percnyi autózásra.



A tengerparti bárra a CiprusiNap Facebook oldalon találtam rá korábban, akkor máris pattant a bakancslistámra a hely! Néhány hete pedig a sziget nyugati partján kerestünk fel érdekes látnivalókat, így végre sor került arra, hogy a Sea You beach bárt is meglátogassuk.



A bárból viszonylag vadabb, lelkesen hullámzó, kavicsos, de gyönyörű türkiz színű tengerre nyílik kilátás! A parton napozóágyakon is heverészhetsz, ha szeretnél. 




A tengerparton, égigérő pálmafák között elhelyezett asztalok már önmagukban hívogatóak, de itt a részletekre is nagyon odafigyelnek, mindenhol találsz egy kedves/vicces feliratot, kövekből kirakott tornyokat vagy formákat, virágos kompozíciókat, egyéb dekorációkat!


Miután a különféle asztalok közül válogatva elhelyezkedsz a legszimpatikusabb mellett, választhatsz a bőséges kínálatból a reggeli melegszendvicstől kezdve a 2 személyes haltálig, az itallapon pedig az alkoholos italok, csapolt sör, rövidek, koktélok kapják a főszerepet!

fotó: Sea You beach bar Facebook oldal


Az árak elég magasak, alapvetően akkor érdemes idejönni, ha van időd leülni és elidőzni a bárban, ha nem sietsz sehová. Sajnos nekünk az egész napos road tripünkbe nem fért bele itt egy hosszabb megálló, így csak elvitelre kértem egy jeges lattét (4.5 EUR), ő szolgált modellnek a képeken, melyeket a bárban körbesétálva készítettem. Természetesen ha nem elvitelre kéritek, akkor rendes üvegpohárban fog érkezni az italotok. 



Népszerű a bár a helyiek és a turisták körében is, főleg naplementekor, hiszen csodás innen végignézni ahogy a Nap beragyogja a tengert majd nyugovóra tér. Rendszeresen tartanak élőzenés esteket is, ezekről a programokról Facebook oldalukról tájékozódhatsz!

fotó: Sea You beach bar Facebook oldal

Nekem nagyon tetszett a hely hangulata, finom volt a jeges, hűsítő kávém is, és a kiszolgálás is kedves és gyors volt! Mindenképpen visszatérünk majd ide egy hosszabb látogatásra! Próbáljátok ki ti is! 

A Sea You beach bár akár busszal is megközelíthető Pafos vagy a Coral bay felől, a 615-ös busszal, melyről közvetlenül a bár előtt le tudtok szállni! A menetrendjét ide kattintva találjátok.

A beach bár Facebook oldalát pedig ide kattintva éritek el.

Ha máskor is szívesen olvasnál ciprusi látnivalókról, érdekességekről, éttermekről, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről!

...............

Előző bejegyzés: 

Árak Cipruson 2021 nyarán + szolgáltatások, programok magyar nyelven 

Következő bejegyzés:

A vadregényes Kremmioti vízesés 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések