Kávézó a déli parton

 Napsütés, tengerpart, pálmafák... Ha ez mind megvan, akkor már csak egy jó kávéra van szükségem! Ráadásul nem is akármilyen kávéra, hanem olyanra mely mindig egy extra mosolyt csal az arcomra. A South Coast kávézóban ugyanis amellett, hogy szuper tengerparti környezetben iszogathatjuk a finom kávénkat, mindig meglepnek valamilyen latte art mintával is (ha lattét rendelünk).

 

A kávézó sok egyéb étterem, bár és kávézó társaságában Larnaca hosszan elnyúló, pálmafákkal szegélyezett Makenzy strandján található, mely a város szélén, közvetlenül a repülőtér mellett fekszik. Így kávézás közben a le- vagy éppen felszálló repülőgépek látványa is fokozza a különleges élményt. 


Sajnos a legközelebbi nagy parkolóban szezonban fizetni kell (3EUR/alkalom), így ezt érdemes belekalkulálni a költségekbe vagy ha nem bánjuk, hogy kicsit sétálni kell, akkor a közeli házak körül ingyen is parkolhatunk.


 

A kávézóban sütemények és fagylalt, smoothie is kapható, így a család nem kávézó tagjai is tudnak maguknak választani ezt-azt. Kávénkat kérhetjük melegen vagy választhatunk a jeges fajták közül, több féle méretben, helyben fogyasztásra vagy elvitelre. Amennyiben szeretnénk leülni, van rá bőven lehetőség, kint is és bent is nyugodtan ücsöröghetünk, van bőven asztal. Bent még egy gyerekek számára kialakított játszó részleg is található.

 

Ha rám hallgatsz, kint ülj le, dőlj hátra, kortyolgatsd a kávéd és figyeld a sétálgató, fürdőző embereket és a hullámzó tengert! 

 Ha tetszett, amit olvastál csatlakozz Facebook oldalamhoz, hogy ne maradj le az új bejegyzésekről!  

...............

Előző bejegyzés:

A Zöld öböl varázsa

Következő bejegyzés:

Látványos emlékhely a Troodos hegységben 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések